• ,

Видеосюжет о компании "Аэропракт"

Мільйонні інвестиції, черги покупців та всесвітнє визнання: як українські надлегкі літаки підкорили світ (відео)

Вітчизняна компанія вже випустила понад 10 моделей надлегких літаків.  

Майже півсотні літаків щороку вартістю від 60 тисяч євро за кожен — така статистика всесвітньо відомої компанії «Аеропракт». На цих літаках літають у 40 країнах світу, йдеться у сюжеті «Роби бізнес». 

ovva.tv/delaj-biznes/2-sezon/16-vypusk-kak-ukrainskie-sverhlegkie-samolety-kompanii-aeroprakt-pokorili-mir?utm_source=all&utm_medium=player&utm_campaign=media

За 25 років вітчизняний аматорський клуб літакобудування перетворився на всесвітньо відому компанію. На українських літаках вчаться літати у Данії та Великобританії, а в Австралії за допомогою літаків навіть пасуть скотину. У компанії випускають сільськогосподарські літаки, літаки для аерофотозйомки, чотиримісні та літаки-амфібії. 

Перший літак власного виробництва компанія продала у 1993 році за 12 тисяч доларів. Однак успіх прийшов, коли українську компанію помітив арабський шейх та інвестував у неї 7 мільйонів доларів. Сьогодні компанія випустила понад 10 моделей надлегких літаків. 

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/eurobusiness/1911783-milyonni-investitsiji-chergi-pokuptsiv-ta-vsesvitne-viznannya-yak-ukrajinski-nadlegki-litaki-pidkorili-svit-video.html

  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.