• ,

Фабрика Паперових Літачків

Творча майстерня “Фабрика Паперових Літачків” — український стартап, місія якого — оживити романтику авіації.

 Продукція — набори для творчості і моделізму для дітей віком від 6 до 106 років. Це — паперові літачки — які колись були першим кроком в небо для міліонів по всьому Світу. Це дрібна моторика і конструкторська думка, історія і фізика, спротив матеріалів і мистецтво, мрія про політ і день без гаджета.

В кожному наборі 6 схем для складання паперових літачків двох типів. Так, з набору №1 ви зможете зробити надшвидкісний висотний перехоплювач “Death Falcon Mk2” і повільний величний планер “Golden Hind” з неперевершеною аеродинамічною якістю, а набору №2 — простий, але досконалий навчально-тренувальний літак Японської Імперії «Nakamura Hayabusa» і складний оригінальний винищувач-бомбардувальник Української Держави «Орлик» (по 3 літачки кожної моделі). В комплекті також детальні і зрозумілі інструкції з складання, QR-посилання на відеоінструкції, яскрава обкладинка з корисними порадами і, головне — історією Світу Паперових Літачків, світу, де пілоти і повітроплавці — головні герої газетних шпальт, Українська Держава втрималась в вирі подій Першої Світової, Японія захопила чи не третину Євразії, а траси Атлантики під загрозою повітряного піратства.

Вартість наборів — 65 грн, при замовленні 3+ приємний бонус, при замовленні 10+ — суттєва знижка. До речі, наші літачки і гірлянди — ідеальний подарунок «для всього класу».

Продукцію можна придбати в київських магазинах (див. в коментах), замовити просто у нас на сторінці через приватні повідомлення або кнопку, в інстаграмі paper_planes_factory, написати на вайбер-телеграм-вотсап +380683405700, чи просто подзвонити на цей же номер.

Також  в київських магазинах:

Державний музей авіації ім О.К. Антонова

Crew Shop (Проспект Перемоги, Повітрофлотський міст)

AirHub Store (Бесарабка)

Мрії Марії на Андріївському Узвозі

Клуб настільних ігор «Гекс» (Печерськ, м. Дружби Народів, Либідська)

Список локацій постіно оновлюється

Від гвинта!

www.facebook.com/paperolit/posts/319468373175878



  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.