• ,

10 листопада у Стамбулі стартувала міжнародна аерокосмічна виставка SAHA EXPO 2021

На три дні найбільший експоцентр країни Istanbul Expo Center надав свої павільйони під експозиції та стенди світових гігантів галузі. За підтримки Турецьких Міністерства національної оборони, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства промисловості та технологій, Міністерства торгівлі та Управління оборонної промисловості виставка пройде на площі 40 тисяч квадратних метрів за участю компаній з 30 країн світу.

У виставці беруть участь такі компанії, як BAYKAR, ASELSAN, TUSAŞ (TAI & TEI), ROKETSAN, HAVELSAN, BMC, STM, KALE GROUP, FNSS, TAIS, PRATT & WHITNEY, DOWAKSA, UKRSPECEXPORT, IVCHENKO-PROGRESS, MOTOR SICH, FED JSC та інші.
ХАІ також представлений на SAHA EXPO 2021, а наша делегація на чолі з ректором Миколою Нечипоруком і керівником міжнародного відділу Іриною Штейміллер уже працює на виставці, розвиваючи та зміцнюючи міжнародні зв'язки нашого університету.
Розрахована виключно на професіоналів галузі, з 15 листопада виставка стане доступною і всім бажаючим, які матимуть змогу долучитися через Інтернет. Але вже сьогодні прес-служба ХАІ розпочинає серію публікацій з висвітлення події та коментарів членів нашої делегації.
Прес-служба ХАІ

www.facebook.com/presinfoXAI/posts/652182756160875

  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.