• ,

На вихідних під Києвом відбудеться фестиваль повітряних куль «Монгольф'єрія»

4-6 Червня під Києвом відбудеться продовження фестивалю повітряних куль«Монгольф'єрія. Мамо, я вдома" В небо піднімуться понад 20 аеростатів.

Учасникифестивалю зможуть відвідати подію на світанку або у вечірній час — після 17:00.Окрім можливості зробити унікальні фото, учасники зможуть здійснити прив'язнийабо вільний політ на аеростаті за попереднім замовленням. Увечері 5 червнязаплановані DJ-сет, робота фуд-корту, розваги для дітей, а також трансфер зКиєва на локацію фестивалю. В інші дні — тільки вільні польоти аеростатів.

Фестивальвідбудеться в 39 км від Києва, в Макарівському районі. Для участі у фестивалінеобхідно придбати один з видів сертифікатів на сайті https://balloonfest.com.ua  Відвідування длявсією родиною або компанією друзів без польоту обійдеться в 290 грн (за всіх),прив'язний політ від 550 грн, а вільний — 3550 грн за людину.

Повітроплавнізаходи сильно залежать від погодних умов. Організатори фестивалю просятьстежити за повідомленнями на e-mail, а також сайті фестивалю.

Нагадаємо, що перша частинафестивалю відбулася 15-16 травня. Учасники фестивалю мали змогу побачити 25повітряних куль, але через вітряну погоду частина запланованих заходів довелосяперенести.


  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.