• ,

Авіасвіт - ХХI

З 15 по 18 червня 2021 р. на території Міжнародного виставкового центру (МВЦ, м. Київ, Броварський пр-т, 15, метро «Лівобережна») відбудеться ХII Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт — ХХІ» — вітчизняний виставковий захід у сфері авіапромисловості та космічних технологій.

Цього ви не побачите на параді! 30 000 кв.м. новітніх розробок у сфері авіакосмічної галузі та оборони — 15-18 червня в МВЦ на Лівобережній -продемонструють більше 340 підприємств з 13 країн світу під час роботи 12-го Міжнародного авіакосмічного салону «АВІАСВІТ-ХХІ».

Вперше на виставці будуть представлені:

— Embraer, всесвітньо відомий авіабудівний конгломерат (Бразилія);

— Firefly Aerospace Inc, США (компанія вихідця з України бізнесмена Максима Полякова, що має контракти з НАСА на доставку вантажів на Місяць в рамках програми CLPS проекту Артеміда);

— Fireway – переможці хакатону NASA Space App Challenge в категорії «Найкраще використання технологій»;

В рамках ділової програми – Фінал п'ятого конкурсу інженерних стартапів у сферах космічних технологій та активної біоелектроніки Vernadsky Challenge з грантом у 2 млн. гривень (організатор ГО «Асоціація «Ноосфера»),

Купуйте квитки зі знижкою онлайн https://cutt.ly/RnkATPi

__________________________________________________________________________

Салон буде проведений одночасно та в єдиному форматі з XVII Міжнародною спеціалізованою виставкою «Зброя та безпека — 2021».

Очікується, що захід відвідає більше 20 000 спеціалістів, у тому числі представники міжнародних компаній та офіційні іноземні делегації.

Тож чому варто долучитись до салону саме в 2021 році?

По-перше, авіакосмічна сфера стає однією з найпривабливіших і перспективних в Україні для інвестування: вже кілька років спостерігається значне зростання пасажиропотоку в усіх аеропортах України, а з 2019 року приватним компаніям дозволено вести космічну діяльність і навіть здійснювати космічні запуски.

По-друге, це чудова можливість долучитись до глибокої модернізації виробничих потужностей підприємств авіакосмічної галузі.

Родзинкою авіакосмічного салону стане Фінал п'ятого конкурсу інженерних стартапів Vernadsky Challenge.

Запрошуємо фахівців з розробки, виробництва та реалізації продукції взяти участь у ХII Міжнародному авіакосмічному салоні «Авіасвіт — ХХІ», де буде створено всі умови для встановлення ефективних контактів високого рівня, подальшого розвитку виробничої кооперації та пошуку нових партнерів для бізнесу.

Vernadsky Challenge – це конкурс інженерних проектів з грантом у 2 мільйона гривень. До участі запрошуються стартапи, які розвиваються в напрямку космічних технологій та активної біоелектроніки.

Контакти:
тел.: +38 (044) 201-11-63, e-mail: tor5@iec-expo.com.ua 

https://www.facebook.com/events/570775433513843


  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.