• ,

Новий завод із виробництва агродронів побудують на Тернопільщині

Створення підприємства з виробництва літальних і наземних безпілотних апаратів передбачене в межах індустріального парку LANIVTSI у Тернопільській області.

Про це розповів голова Лановецької громади Роман Казновецький, передає Національний Промисловий Портал, з посиланням на Agronews.

Дрони будуть використовуватись у сільському, лісовому, водно-болотному господарствах, а також у сфері переробки агропродукції та в організації безпеки.

«Індустріальний парк ми робимо ще з 2016 року. Розробляємо документи, визначаємо земельні ділянки, подаємо їх на конкурси, організовуємо зустрічі з закордонними фірмами, аби максимально залучити інвесторів. Індустріальний парк – це наше майбутнє!», – зауважив Казновецький.

Також він відзначив, що громада навіть не сподівалася на запуск такого виробництва.

«До нас приїжджали спеціалісти, проводили аналіз індустріального парку і пропонували, що було би добре у Ланівцях робити. Ми обговорювали харчову промисловість – переробка сільськогосподарської продукції, завод із виробництва чогось. Збиралися в міській раді, аналізували, добре це чи ні, але дійшли до висновку, що харчова промисловість слабенько би розвивалася. Брали до уваги машинобудування, але про будівництво дронів, якщо чесно, навіть не думали», – додав Казновецький.

uprom.info/news/agro/novyj-zavod-iz-vyrobnycztva-agrodroniv-pobuduyut-na-ternopilshhyni/?fbclid=IwAR0fYayQidE5JvAW1GHhIL6uXGIokQ8GJTCBk__hrrKwTTOpjfdJ76rjND4

  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.