• ,

В Україні створять міжнародний центр підготовки пілотів

Збройні сили України разом із закордонними партнерами розглядають доцільність створення в Україні міжнародного центру підготовки пілотів.

Зокрема це питання під час робочої зустрічі обговорювали представники Командування Повітряних Сил ЗС України з американськими партерами, передає Національний Промисловий Портал з посиланням на UMP.

З американського боку у зустрічі, що відбувалась у Вінниці, брали участь Військово-повітряний аташе при Посольстві США в Україні підполковник Джон Картер та представник Національної гвардії штату Каліфорнія майор Кенджі Мацуда.

Темою зустрічі була підготовка до наступних навчань «Чисте небо». Серед іншого сторони зупинились на обговоренні перспективи створення в Україні міжнародного центру підготовки пілотів на кшталт Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що є у розпорядженні Сухопутних військ на Львівщині.

Крім того, українські військові запропонували організувати проведення спільних з каліфорнійськими нацгвардійцями тренувань фахівців з пошуково-рятувального забезпечення й виживання льотного складу.

uprom.info/spec-news/newarmy/v-ukrayini-stvoryat-mizhnarodnyj-czentr-pidgotovky-pilotiv/?fbclid=IwAR1ACNstKVTsKgKyTaqxFurGNkvl20IKDxxQol6Kd1IVqYcg1xJq4SIYgaA

  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.