• ,

«АВІАЛІНІЇ АНТОНОВА» виконали шість рейсів з перевезення обладнання для виготовлення вакцини проти COVID-19

Авіакомпанія «Авіалінії Антонова» перевезла з Німеччини до США фармацевтичні машини для виробництва вакцин проти COVID-19. Було успішно виконано шість рейсів з аеропорту Франкфурт-Хан, Німеччина, до США, включаючи Балтімор, штат Меріленд, та Кінгстон, штат Північна Кароліна. Декілька польотів проходили за складних погодних умов, спричинених сніговими бурями.

Зокрема, з метою безпечної доставки вантажу в одному з рейсів через потужні снігопади довелося змінити аеропорт прибуття з Балтімору на Міжнародний аеропорт Стюарт, штат Нью-Йорк.

У виконанні перевезення машин, кожна з яких важить 100 т, були задіяні літаки типу Ан-124-100 вантажопідйомністю 150 т. Завантаження та розвантаження здійснювалися за допомогою підйомних кранів та спеціального обладнання, розробленого інженерами «Авіаліній Антонова».

Замовлення на транспортування обладнання для виробництва вакцини надійшло від компанії DHL Global Forwarding. Як зазначив її головний менеджер з міжнародних перевезень Крістофер Кляйн: «Ці чартерні рейси стали великим проектом, який ми здійснили разом з «Авіалініями Антонова», повною мірою виконавши побажання замовника. Протягом останніх кількох місяців виникла низка труднощів, пов’язаних з хуртовиною на східному узбережжі США, які потрібно було подолати. Зокрема, це призвело до того, що одного разу нам довелося швидко змінити аеропорт призначення».

Дмитро Просвірін, начальник департаменту зв’язків із замовниками «Авіаліній Антонова» сказав: «Ми пишаємося тим, що наша авіакомпанія відіграє одну з ключових ролей у глобальній боротьбі з коронавірусом. Виконані рейси стали ще одним внеском у цю важливу справу».

“In the past few months there have been a number of challenges to master, most recently a snowstorm on the US east coast, which meant we had to change the destination airport at short notice.”

www.antonov.com/article/avialiniji-antonova-vikonali-shist-reysiv-z-perevezennya-obladnannya-dlya-vigotovlennya-vakcini-proti-covid-19
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.