• ,

Термальні води «Косино» приймають літаки малої авіації

Термальні води «Косино» приймають літаки малої авіації, на власній злітно-посадковій смузі, що розташовані поруч з селом Косонь в Закарпатській області.

Якщо ви вирішили скористатись послугами малої авіації в Україні та обрати відпочинок в Закарпатті на території комплексу «Термальні води Косино», ви можете це зробити. Адже для гостей тут функціонує повноцінний аеродром, що приймає літаки. Літак миттєво перенесе Вас на Закарпатську область, на Берегівщину та приземлиться на злітно-посадковому майданчику «Термальні води Косино».

В Україні приватна авіація стрімко розвивається, все більше українців та компаній мають літаки малої авіації, та подорожують країною. Через це керівництво термальних басейнів, готелю та аквапарку Косино вирішило інвестувати кошти у розвиток інфраструктури та відкрити аеропорт Косино. То ж відтепер мала авіація в Закарпатській області отримала імпульс до розвитку.

Слід зазначити, що даний літно-посадковий майданчик в селі Косонь офіційно сертифіковано та внесено до Журналу обліку та допуску до експлуатації постійних ЗПМ.

На думку фахівців з Турінформ Закарпаття, мала авіація зробить відпочинок на Закарпатті більш привабливим, не лише для українців, але й для іноземців. Адже до цього лише аеропорт Ужгород міг прийняти літаки. Слід відзначити, що на Закарпатті є авіатури, зокрема на виноробню Чизай, компанія розробила та просуває Авіатури на виноробню Шато Чизай, саме тут використовують потужності аеропорту Косино.

Мала авіація дуже популярна у багатьох державах. Тури літаками малої авіації, на короткі відстані не розкіш, а доступний та цікавий досвід та відпочинок. На Західній Україні у місті Львів є клуб Lviv Aero, який є партнером компанії Чизай та комплексом Косино, та перші започаткували винні авіатури.

tourinform.org.ua/termalni-vody-kosyno-pryjmayut-litaky-maloyi-aviatsiyi/?fbclid=IwAR18eOtGkRVgOW2cjdAwgRKEVVvNK-k2AQLUSyYfLb06H3AXeofxZ4AucQY
  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.