• ,

"Сильпо"буде доставляти покупцям продукти на літаках

Мережа «Сільпо» розпочала пілотний проєкт з доставки замовлень літаками у невеликі населені пункти, де не працюють логістичні оператори. На сьогодні небо відкрите над територією Київської області.

Доставка здійснюється шістьма літаками з аеродрому в Київській області. Для організації доставки «Сільпо» переобладнали ангар для літаків у спеціальний авіарозподільчий центр (АРЦ). Доставка літаком працює в радіусі 40-хвилинного польоту від АРЦ, адже нам важливо привезти продукти Гостям максимально свіжими.

«Ми завжди вибираємо найінноваційніші рішення в логістиці та прагнемо розширювати наші горизонти, уважно спостерігаємо і вивчаємо тренди. Ми вже опанували наземні перевезення –  запустили планову та експрес-доставку, перевозили кавуни річками. Наш наступний логічний крок – піднятися у небо! — розповідає Мачей Гавронські, директор з логістики групи компаній Fozzy Group. — Минулого року ми розглядали варіанти повітряної доставки – і вирішили пілотувати проєкт саме з літаками. До уваги ми брали інфраструктуру, а також можливість швидкого набору і навчання Смаковершників-пілотів. Адже навіть у найбільш інноваційному рішенні для нас завжди найголовніше значення має те, що відчуватимуть Гості, коли будуть взаємодіяти із «Сільпо»».

Тестування послуги здійснюється за «білими списками». Гості, які стали учасниками «Власного Рахунку» в «Сільпо» у Київській області чи передмісті Києва, отримали пропозицію зробити замовлення на shop.silpo.ua з опцією авіадоставки. З початку березня перші Гості вже могли отримати смаколики літаками — у цей період ми уважно вивчали відгуки, щоб вдосконалити сервіс і зробити його максимально зручним. Приєднатися до пілотування послуги можна на сайті «Сільпо»: https://silpo.ua/about/additional/avia

«Усе, що ми робимо в «Сільпо», обертається навколо радісних емоцій, які ми можемо подарувати нашим Гостям. Тільки уявіть свої відчуття, коли до вас майже під дім прилітає Смаковершник і привозить найсвіжішу випічку «Крафтяр», тістечка «Власної кондитерської», фермерські делікатеси з «Лавки традицій» та будь-які інші смаколики з асортименту «Сільпо», що налічує десятки тисяч продуктів», — розповідає Катерина Огуряєва, директорка з маркетингу мережі «Сільпо».

www.facebook.com/silpo/videos/188305632897381 відео на Фейсбук.

Наразі в рамках пілотного запуску доставка літаком здійснюється безкоштовно для замовлень від 1500 грн. Крім того, є обмеження щодо ваги замовлення: літаком ми доставляємо не більше ніж 40 кг за один раз. Це пов’язано з тим, що літак може не мати опції приземлитися у безпосередній близькості до будинку. Інженери офісу логістики вже працюють над тим, щоб встановити на літаки спеціальне мобільне обладнання, аби Смаковершники могли доставити навіть об’ємні та важкі замовлення від кабіни до дверей наших Гостей.

Замовлення попередньо збираються у РЦ у Броварському районі, далі у АРЦ індивідуальні замовлення фінально комплектуються безпосередньо перед доставкою. Таку систему розроблено для того, щоб дотримуватися температурних режимів для різних продуктів. Після вивчення попиту та аналізу замовлень авіадоставки, «Сільпо» розглядає можливість відкриття повноцінного dark skystore для оперативного опрацювання замовлень.

31.03.2021

Перша тестова доставка. Приєднатися! — https://silpo.ua/about/additional/avia

https://www.wing.com.ua/content/view/29153/39/


  • 0

  • 0

Комментариев нет

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.